شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: ایجاد آشوب در کشور نشانه ناامیدی دشمن از توطئه‌چینی مستقیم است| بانوان انقلابی باید جلوتر از آقایان میدان‌داری کنند

  • کد خبر: ۱۲۸۷۷۶
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۷
  • ۱
آیت‌الله علم‌الهدی: ایجاد آشوب در کشور نشانه ناامیدی دشمن از توطئه‌چینی مستقیم است| بانوان انقلابی باید جلوتر از آقایان میدان‌داری کنند
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در شرایط کنونی بر بانوان انقلابی و فرهیخته واجب است تا جلوتر از آقایان، میدان‌داری کنند و نشان دهند که زن ایرانی، با بصیرت و شناخت، حجاب را انتخاب کرده و مزین به پوشش اسلامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در نشست شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات استان که ظهر امروز برگزار شد، اظهار کرد: در شرایط کنونی که آمریکا و کشورهای سلطه دیگر در جایگاهی نیستند که بتوانند با حمله نظامی به اهداف خود برسند و نه برای آن‌ها صرف و فایده دارد که مستقیم به میدان بیایند و نه دیوانه دیگری مثل صدام در منطقه پیدا می‌شود که آلت دست آنان شود و با حمله به ایران، با طناب آمریکایی‌ها به چاه برود، به همین سبب تصمیم گرفته‌اند تا با استفاده از تلقین‌های فضای مجازی و اردوکشی خیابانی، بلوای تازه‌ای در کشور ایجاد کنند و میان ملت و ولایت فاصله بیندازند.

وی با بیان اینکه دشمن می‌خواهد زندگی را برای مردم سخت کند و اثر این توطئه حتی از تحریم‌های اقتصادی هم بدتر است، افزود: در ناآرامی های گذشته، جریان‎هایی در داخل وجود داشت که دشمن توانست توطئه خود را بر آن سوار کند اما اتفاقات اخیر تنها بهانه‌ای شد تا عوامل نفوذی بیگانه در کشور موج ایجاد کنند و دشمن خارجی هم نقشه‌های جدید خود را با هدف براندازی نظام به اجرا درآورد.

حضور مردم در میدان، کلید حل ناآرامی‌های اخیر کشور

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در جریان آشوب‌های اخیر، موضوع مهمی که از آن غفلت شد، بحث اکثریت و اقلیت بود. جماعتی که به خیابان ریختند، اموال مردم را غارت کردند و اموال عمومی را به آتش کشیدند، به‌سادگی خود را به‌جای اکثریت مردم جا زدند و کسی هم معترض آن‌ها نشد درحالی‌که برخلاف تصور این افراد و خصوصاً استدلال بعضی از خواص بی‌بصیرت که مدعی دوقطبی شدن جامعه هستند، حقیقت این است که اکثریت جامعه ما انقلابی و متعهد به اسلام و نظام هستند و نمونه‌های آن را هم در گردهمایی‌های عظیم مردمی در سالروز آغاز ولایت امام زمان (عج) به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: دشمن جمعیتی از نوجوانان فریب‌خورده را جلو انداخته تا به بهانه حجاب و آزادی، در خیابان‌های شهرها آشوب به راه بیندازند و در این شرایط، بر بانوان انقلابی و فرهیخته واجب است تا جلوتر از آقایان، میدان‌داری کنند و نشان دهند که زن ایرانی، با بصیرت و شناخت، حجاب را انتخاب کرده و مزین به پوشش اسلامی است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه تنها راه حل مشکلات اخیر، رفع چالش به کمک جریان‌های مردمی و جنبش‌های فراگیر ملی است، تصریح کرد: دانشجویان، امیدهای آینده ساز کشور هستند و رهبری به این قشر عنایت ویژه دارد لذا ناآرامی های اخیر در دانشگاه ها، باید با تبیین مسئولانه مسائل توسط سایر دانشجویان حل‌وفصل شود و به عبارت دیگر، دانشجو به مشکل دانشجو رسیدگی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۸
0
0
با سلام
شما را به هرکی دوست دارید قسم میدهم که دیگر صحبتهاب این فرد را چاپ نکنید بخصوص که شهرداری مخارج شما را میدهد و درآمد شهرداری هم را ساکنین شهر مشهد میدهند .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->